ZEUS - a merk collector van europa

 • Betrouwbaarheid

 • Efficiëntie

 • Milieubescherming

 • Kwaliteit

Echte waarden en hoge prestaties gecombineerd in één collector !

Innovatief:
superieure technologie voor hogere prestatie

 1. Vacuümbuis met een nieuwe 12-voudige antireflexcoating voor betere prestaties
 2. Zeer selectieve, voor prestaties geoptimaliseerde absorptielaag op de binnenste glazen buis voor maximale energiewinst
 3. Geoptimaliseerd warmtegeleidingsprofiel voor een hogere warmteoverdracht van de absorber naar het warmteoverdrachtssysteem
 4.  Speciale isolatie om warmteverliezen in de collectorkast te verminderen
 5. Collectordoos met warmtewisselaar: Bevat de verzamel- en verdeelbuizen die de warmte van de speciale buizen bundelen voor verder transport naar de warmteaccumulator
 6. Nieuwe en sterk reflecterende CPC-spiegels verhogen de prestaties van de Zeus-collector. Een speciale coating maakt onze CPC-reflector weerbestendig en beschermt tegen corrosie. Onze innovatieve vorm van de CPC-spiegel registreert zelfs diffuus licht met een lage zonnestraling en concentreert het op de vacuümbuis voor de beste opbrengst in de winter en in de overgangsperiode.
 7. Innovatieve en unieke temperatuurbeperking van de collector tot een stagnatietemperatuur van slechts 190 ° C! Opslagsystemen in zonnesystemen bereiken een maximale temperatuur van ca. 90 ° C. De solaire vloeistof is op ongeveer 130 ° C. in stoom voorbij. Wanneer dit gebeurt, wordt de besturingseenheid uitgeschakeld en stopt het systeem. De collector blijft echter opwarmen tot de stagnatietemperatuur bepaald door het testinstituut. Voor collectoren is deze temperatuur ruim boven 200 ° C. of zelfs meer dan 270 ° C Deze hoge temperaturen beklemtonen het materiaal en zorgen ervoor dat de collector en het materiaal sneller verslijten en vermoeid raken. Ook het resterende opgebouwde materiaal, zoals De isolatie rond de toevoer- en retourleidingen van de collector kan deze hoge temperaturen op de lange termijn niet doorstaan. De collector en alle delen van het zonnestelsel worden door dergelijke hoge temperaturen extreem gestrest en belast. Onze ingenieurs hebben lang gewerkt om de stagnatietemperatuur te verlagen tot onder 190 ° C. omdat we wilden bouwen aan een verzamelaar die operationeel en krachtig is, zelfs na vele jaren.

Beter: de high-performance buis van Zeus

De zeer efficiënte Zeus Nanotec vacuümbuis met innovatieve 12-voudige antireflecterende Nanotec-coating voor betere prestaties. Onze efficiënte Nanotec-vacuümbuis met 360 ° -absorbeerder hoeft niet op de zon te worden uitgelijnd, omdat hij het licht rondom absorbeert. De Zeus Nanotec Vacuümbuis is de nieuwste generatie vacuümbuizen op de markt. Op de binnenste vacuümbuis van Zeus wordt een uiterst selectieve, voor prestaties geoptimaliseerde absorptielaag toegepast, die de hoogste energiewinst oplevert. De geïntegreerde absorberoppervlakken in de Nanotec vacuümbuis leveren een constant hoog prestatieniveau zonder vervuild te zijn. Veilige bediening wordt verzekerd door het gebruik van dubbel borosilicaatglas (veiligheidsglas). Het maakt onze originele Zeus Nanotec-vacuümbuis bijzonder veilig en extreem robuust tegen hagelbuien met een dikte van 2,2 mm volgens DIN 7080.

Krachtiger en veiliger: de Zeus-heatpipe met GlyMOL-vulling

Met het heat pipe-principe stroomt de zonnevloeistof niet direct door de buizen. In plaats daarvan verdampt een vloeistof in de warmtepijp, in ons geval GlyMOL, onder de absorber en geeft de warmte af aan de zonne-vloeistof via onze warmtewisselaar.
GlyMOL is een extreem krachtige, snelle, stabiele en veilige vloeistof die wordt gebruikt in onze innovatieve en zeer efficiënte heatpipes. GlyMOL is vorstbestendig tot -60 ° C. Het is specifiek ontworpen om de prestaties van buiscollectoren te verbeteren en de werking veiliger te maken. Wat is GlyMOL vragen jezelf. Simpel gezegd, het is een speciale vloeistof met nanodeeltjes die de warmte-uitwisseling in de warmtepijp versnellen. Het exacte recept zijn natuurlijk bedrijfsgeheimen, omdat het uitsluitend wordt gebruikt in onze Zeus-merkverzamelaars.

Hoogwaardige materialen:de ZEUS collector is gebouwd met sterke merken uit Europa

Bijna alle buiscollectoren worden goedkoop geïmporteerd uit China en hebben vaak kwaliteitsproblemen die pas na het verstrijken van de garantie merkbaar zijn. Importeurs importeren de goedkope buiscollectors uit China, kopen de kat in een zak. Toegegeven eerst in de goedkope tas, maar je zult het gezegde kennen: Wie koopt goedkoop, koopt twee keer. We hebben besloten deze trend te negeren en niets aan het toeval over te laten! Onze technici kennen elk detail en elk materiaal dat in de Zeus is geïnstalleerd. Elke leverancier en zijn materiaal is door onze strikte ingenieurs op de proef gesteld.
Ook op de achtergrond van de Zeus buizencollector staan ​​bekende kwaliteitsmerken uit Europa. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en stabiele materialen zoals aluminium, borosilicaatglas, het weer en de temperatuur bestendig kunststoffen, hoge-temperatuur-isolatie uit Duitsland, Zeus een betrouwbare, duurzame buis collector, die is opgebouwd uit de beste materialen en arbeidsplaatsen in Duitsland en Europa en beschermt is.
Bovendien hebben we de stagnatietemperatuur van onze Zeus op slechts 190 ° C weten te houden. verminderen. Dit beschermt het materiaal enorm en maakt de Zeus veel duurzamer dan zijn concurrenten. Vergelijk de moeite waard.

Innovatief en duurzaam: de speciale cpc parabolische reflectoren van de ZEUS

Onze nieuwe en innovatieve, hoogglans geanodiseerd cpc reflectoren, die zijn voorzien van een beschermende laag en dus beter beschermd tegen invloeden van buitenaf bereiken we hoge prestaties van Zeus buis collector. Voor buiscollectoren zonder reflectoren gaat veel ongebruikt licht verloren. Dit kan niet gebeuren met de Zeus-buiscollector. We gebruiken elke buis optimaal en vangen ook zonnestralen die anders verspild zouden worden.
De cpc-reflectoren op de Zeus zijn individueel op een aluminiumprofiel gemonteerd en houden een zekere afstand tot de buis, wat erg belangrijk is. Alleen als de reflector een voorafbepaalde nauwkeurig berekende afstand tot de buis, kan het brandpunt van de reflector gericht worden gericht op de absorberende laag en het bereiken van een groot vermogen. In andere systemen, waar de reflector tussen de buis wordt gehouden, ligt de cpc-reflector aan de achterkant volledig tegen de vacuümbuis aan. De reflector is dan bijna nutteloos, omdat hij de zonnestralen niet kan vangen en zelfs de buis in de schaduw kan stellen. Tevens is het systeem zeer ingewikkeld in het samenstel, omdat ze altijd de reflectoren en pijpen samen te gebruiken aangezien de reflectoren inderdaad alleen vastgehouden door de buizen. Omdat buizen meestal op het dak worden gemonteerd vanwege het totale gewicht van de collector, is deze zeer omslachtig en moeilijk te hanteren op het dak. Het systeem lijkt op het eerste gezicht gemakkelijk, maar zoals zo vaak zijn de systemen van de Chinezen nog niet volwassen en tot het einde doordacht. Met de Zeus buizencollector heb je er geen problemen mee. Bij ons worden de cpc-reflectors op aluminiumprofielen gemonteerd door het eenvoudige, snelle en slimme kliksysteem voor klikken en klikken. U kunt het frame dus eerst met de cpc-reflectoren monteren en met dit lage totaalgewicht naar het dak brengen. Alleen dan moet u de buizen plaatsen, wat een aanzienlijke montagetijd en moeite vereist. Via aanvullende aluminiumprofielen Zeus buizencollector cpc de reflectoren worden geïnstalleerd in de optimale afstand voor de buizen en kunnen hun werkelijke effect volledig te ontwikkelen. Niet alleen de cpc-reflectoren zijn beter beveiligd tegen windbelastingen, de hele collector krijgt ook meer stabiliteit.

Bewezen betrouwbaarheid: het Solar Keymark

De Zeus-collectorfamilie is getest volgens de nieuwste en strengere norm DIN EN ISO 9806 en is verstreken. De test is veranderd en is veel strenger geworden. Alle nieuwe verzamelaars die het bezit van een Solar Keymark getest volgens deze nieuwe standaard en “oude” tests moeten opnieuw worden onderzocht na een overgangsperiode. Dit omvat een prestatietest en verschillende tests voor de betrouwbaarheid van een verzamelaar. De test wordt uitgevoerd volgens de Europese norm DIN EN ISO 9806 door een onafhankelijk en gecertificeerd laboratorium, dat hier in Europa en niet zit zoals bij andere leveranciers in China. Dat garandeert echte waarden.
Sinds 2014 zijn er meer strenge toetsingscriteria, omdat gebleken is dat de kwaliteit van Chinese verzamelaars vaak na een bepaalde tijd dramatisch af. Om deze reden worden verzamelaars eerst onderworpen aan een “30-daagse test”. In deze test wordt de collector gedurende ten minste 30 dagen blootgesteld aan intens zonlicht zonder het te vullen met vloeistof en de hitte te verwijderen. De collector wordt dus blootgesteld aan een grote hoeveelheid hitte en extreme stress die is ontworpen om veroudering te simuleren. Alleen dan vindt de prestatietest plaats. De verzamelaarscollectie van Zeus heeft deze test succesvol doorstaan, is gecertificeerd en heeft ook een zeer goed resultaat behaald.
Met uw aankoopbeslissing voor een Zeus-verzamelaar, kunt u er zeker van zijn dat u nog vele jaren zult blijven werken en hoge prestaties zult bereiken. Dat werd bevestigd door de nieuwe test. Bij het vergelijken van verzamelaars om vast te stellen of de concurrenten al de nieuwe test hebben gemaakt en ga zo zeker van dat u een product dat betrouwbare stroom levert, zelfs na vele jaren te kopen.

Meer...

Energie-efficiëntieklasse A +++: de ZEUS helpt u bij het samenstellen van een A +-label

Combineer Zeus-buiscollectoren met een warmtegenerator en bereik daarom meestal energie-efficiëntieklasse A + als een samengesteld label voor het verwarmingssysteem. Vraag het ons of uw vakman, die u graag advies zal geven.

Groene buiscollector: uw aankoop van Zeus-verzamelaars beschermt het milieu actief

Zeus buiscollectoren worden gemaakt in Europa en voor Europa. U profiteert niet alleen van betrouwbare kwaliteit uit Europa, maar ook de omgeving wordt actief gespaard door uw aankoop.
Wij zijn milieudeskundigen ujt overtuiging! De scheepvaart is een van de belangrijkste oorzaken van luchtvervuiling in Europa. Zonder tegenmaatregelen zullen de schadelijke emissies van vrachtschepen, die schadelijk zijn voor het klimaat en de gezondheid, de emissie worden in 2020.

Volledig subsidiabel: de Zeus komt natuurlijk in aanmerking voor de ISDE subsidie via RVO.nl

Onze Zeus-verzamelaar met hoge prestaties komt volledig in aanmerking in Duitsland en Nederland. Wist u dat zonneboiler systemen met verwarmingsondersteuning, zonnesystemen in meergezinswoningen (uit 3 flats of twee woningen en een commercieel gebied) en zonnesystemen in commerciële ondernemingen en landbouwbedrijven bijzonder sterk worden gepromoot? Praat met ons en plan uw project met ons. Onze transportexperts helpen u graag.

Zeer efficiënt: de Zeus is de buizenverzamelaar van de profs

Vooral als u elke extra kracht nodig hebt en elke extra gas/stroom geld bespaart, is de krachtige Zeus-verzamelaar precies wat u zoekt! Grootschalige installaties in commerciële ondernemingen, restaurants of boerderijen of zonnekrachtcentrales hebben een betrouwbare en uiterst krachtige collector nodig die de zon het hele jaar door en vooral in de winter en tijdens de overgangsperiode oogst. Vanwege het vermogen om diffuus licht te absorberen, is de Zeus bijzonder effectief en werkt deze optimaal, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Het is daarom ideaal voor zonnesystemen, waarmee u meer geld kunt besparen met meer vermogen. De Zeus is speciaal ontwikkeld voor gebruik in zonnesystemen met verwarmingsondersteuning en grootschalige systemen voor proceswarmte.
Tip: dergelijke zonnesystemen worden zo hoog gepromoot dat de componenten vaak voor zo´n 80% worden betaald. Laat ons u adviseren!
Met nog hogere subsidies worden faciliteiten gepromoot waarin een verhoogde vraag naar warm water of warmte vereist is, zoals: in appartementsgebouwen (van 3 appartementen), in hotels, pensions en restaurants, in bakkerijen, in clubhuizen, in wasstraten, warmtenetwerken, Zwembaden, markten, rusthuizen, scholen, tuincentra, kappers, etc.

De Zeus merkverzamelaar met hoge prestaties: Made in Europe

U koopt de originele merkvervanger Zeus, die in Europa wordt geproduceerd en in Duitsland wordt ontwikkeld. Het a-merk Zeus is geen goedkope Chinese collector. Het wordt geproduceerd onder strenge kwaliteitsnormen volgens Duitse normen in Europa. Levensduur en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd met de Zeus high performance collector. We doen bewust geen goedkope productie in China, omdat de meeste producten daar worden gebouwd met slechts een korte levensduur. Uw aankoop ondersteunt, creëert en onderhoudt banen in Duitsland en Europa.